O nama

Auto Moto Tehnika d.o.o. (AMT) je firma osnovana 2011. godine. S obzirom da je tržište auto dijelova teško pogođeno krizom, smatramo da na tržištu nedostaje kvalitetnih tvrtki koje brzo mogu odgovoriti na zahtjeve kupaca.

Prva poslovnica je otvorena u Rijeci, unutar auto-kuće “Ford Pogarčić”, na adresi Dražice 121. 

Početkom 2012 preuzimamo poznatu poslovnicu “Automotiv” u Korčulanskoj ulici u Zagebu, prepoznatu kao specijaliziranu za Ford autodijelove.

Početkom 2014-te otvorena je poslovnica u Splitu. Poslovnica je do tada poslovala pod drugim imenom, te je komplementarna sa dotadašnjim programom Auto Moto Tehnike, ali omogućuje veću prepoznatljivost te uvađanje dodatnih poznatih brandova. 

Sa novim i kvalitetnim odabirom brand-ova, te iskusnim i predanim djelatnicima. Nakon samo 6 mjeseci rada, bilježimo vrlo brz rast, te zapošljavamo 10-ero djelatnika.

Kvaliteta po pristupačnim cijenama

Firma je usmjerena na vrlo kvalitetne i poznate marke auto dijelova (Mahle, Sasic, Elring…). Cilj nam je ostvariti dostupnost kvalitete po pristupačnim cijenama širom Hrvatske. S tim ciljem, AMT planira nova širenja mreže poslovnica uz zapošljavanje kvalitetnih i iskusnih djelatnika, ali istovremeno pazeći i posebno ističući našu najveću kvalitetu – fleksibilnost i brzinu usluge prema kupcu.

Svi auto dijelovi na jednom mjestu

Naše prodavaonice u Zagrebu i Rijeci nude 100.000 različitih artikala: karoserije, motore, kvačila i transmisije, upravljanja i ovjese, sustave kočenja, ispušne sustave, autoelektriku i elektroniku, klimatizaciju, maziva i specijalne tekućine, autokozmetiku i mnoge druge. Uskoro će katalog auto dijelova biti dostupan i online i biti će moguće na jednostavan način napraviti narudžbu u našem web-shopu.

Mahle
Elring
Metelli
Sasic
Ferodo
Swag
Quinton Hazell
Ford