Novosti

Ford originalni autodijelovi

Autodijelovi za Ford vozila – original i zamjenski

20. Lipanj 2013.

 Auto Moto Tehnika u svojoj ponudi ima veliki izbor originalnih i zamjenskih Ford autodijelova i dodatne opreme za Ford vozila. Poslovnica u Zagrebu specijalizirana je upravo za Ford auto dijelove a nalazi se u Korčulanskoj ulici 1 u Zagrebu.

Odabir Ford originalnih dijelova ima mnoge prednosti, uključujući sigurnost, performanse, kvalitetu, vrijednost, brandiranje i jamstvo zaštite. Visoki standardi konstrukcije i proizvodnje koje zadovoljavaju Fordovi originalni dijelovi osiguravaju njihovu savršenu ugradnju i završnu obradu, pouzdanost i performanse. Oni su tako konstruirani da savršeno odgovaraju bez nepotrebne sile, razmaka ili izobličenja, te osiguravaju jednaku završnu obradu kao i produkcijski dijelovi.

Zamjenski Ford dijelovi su birani tako da cjenovno budu pristupačniji, ali i kvalitetom budu što bliži originalu. U svakom slučaju, za Vašega Ford ljubimca nudimo široku paletu proizvoda.

Ford dućan Zagreb, Automotiv

Auto Moto Tehnika na Facebooku

Auto Moto Tehnika na Facebooku

13. Travanj 2012.

Prati nas na facebooku za obavijesti o akcijama i posebnim ponudama. A čekaju te i dodatni popusti samo za facebook fanove!

Online katalog auto dijelova

Online katalog auto dijelova

4. Travanj 2012.

Auto Moto Tehnika uskoro će predstaviti svoj online katalog auto dijelova za svoje korisnike. Nalaženje i narudžba odgovarajućeg auto dijela nikada nije bila jednostavnija! Korisnici će moći pretražiti dijelove za automobile po kataloškom broju, pronaći slične kompatibilne proizvode i usporediti njihove cijene te jednim klikom naručiti u našem web shopu. Svi auto dijelovi na jednom mjestu!

Automotiv, Korčulanska ulica, Zagreb

Auto Moto Tehnika preuzela poznatu poslovnicu Automotiv u Zagrebu

9. Veljača 2012.

Početkom 2012. preuzeli smo poznatu poslovnicu “Automotiv” u Korčulanskoj ulici u Zagrebu, prepoznatu kao specijaliziranu za Ford autodijelove. 

Mahle
Elring
Metelli
Sasic
Ferodo
Swag
Quinton Hazell
Ford