Auto dijelovi

Ford originalni auto dijelovi

Ford originalni i zamjenski auto dijelovi

Odabir Ford originalnih dijelova ima mnoge prednosti, uključujući sigurnost, performanse, kvalitetu, vrijednost, brandiranje i jamstvo zaštite. Visoki standardi konstrukcije i proizvodnje koje zadovoljavaju Fordovi originalni dijelovi osiguravaju njihovu savršenu ugradnju i završnu obradu, pouzdanost i performanse. Oni su tako konstruirani da savršeno odgovaraju bez nepotrebne sile, razmaka ili izobličenja, te osiguravaju jednaku završnu obradu kao i produkcijski dijelovi. Zamjenski Ford dijelovi su birani tako da […]

Mahle

Mahle

Povijest ovog proizvođača započinje 1920. godine i predstavlja neprekinuti niz inovacija. Tako je i danas kad Mahle iznenađuje uvijek novim vrhunskim tehnološkim riješenjima iz svog istraživačko razvojnog centra u Stuttgart-u i regionalnih razvojnih centara Detroit, Sao Paolo i Tokyo.

Elring

Elring

Elring brtvila – vrhunska tehnologija i vrhunska kvaliteta. Povijest firme ElringKlinger počela je 1870 g. kad je Paul Lechler u Stuttgart-u osnovao pogon za proizvodnju brtvila. Danas je Elring među vodećim poizvođačima u autoindustriji.

Metelli

Metelli

Tvrtka Metelli osnovana je 1962. godine kao strojarska radionica. 1970. godine počinje s proizvodnjom motornih djelova, hidrauličkih cilindara kočnica i spojke. 1991. godine tvrtka Meteli počinje s proizvodnjom homokinetičkih zglobova i poluosovina. 2001. godine kupuju Graf svjetski poznatog proizvođača pumpi vode i kočionih diskova.

Sasic

Sasic

Počevši od 1927. godine sa proizvodnjom i distribucijom rezervnih dijelova za osobna vozila, SASIC je danas lider u proizvodnji gumeno-metalnih dijelova za francuska vozila. Više od 80 godina izvozi i distribuira rezervne dijelove u 90 zemalja diljem svijeta zahvaljujući razgranatoj i jakoj distributivnoj mreži. U 2007. godini lansirao je oko 1.000 novih artikala i proširio proizvodnju s dvije nove linije: servo pumpe i natezači remenja. Proizvodni program koji je strogo kontroliran a kvaliteta jednaka originalu.

Ferodo

Ferodo

1890. godine Herbert Frood je proizveo prvu kočionu oblogu a 1897. godine u gradu Chapel-en-le-Frith u Engleskoj osnovao je FERODO prvu tvornicu kočionih obloga u svijetu. Prvi ugovor o isporuci kočnica za “London General Omnibus Company” za prve motorne autobuse je bio prvi veliki uspjeh, a zatim su uslijedile mnoge naruđbe proizvođača vozila. Bio je to početak duge povijesti imena Ferodo.

Swag

Swag

Od 1954. godine SWAG je sinonim za visoku kvalitetu sa vrlo kratkim rokom isporuke i danas je vodeći veleprodajni partner autodijelova na tržištu zamjenskih dijelova (aftermarket). Naša visoka isporučivost sa skladišta uz kratak rok isporuke garantira našim kupcima i partnerima sigurnost optimalnog naručivanja.

Quinton Hazell

Quinton Hazell

Quinton Hazell, with over half a century of experience in the Automotive Aftermarket, are proud to offer over 35,000 part numbers across 8 different product ranges; Steering and Suspension, Brakes, Transmission, Rotating Electrics, Cooling, Commercial Ignition, Wix Filters and Security.

Mahle
Elring
Metelli
Sasic
Ferodo
Swag
Quinton Hazell
Ford